Bemutatkozás

Kedves Látogatónk, üdvözlünk a honlapunkon!

A Békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület szakosztályaként működő Debreczeni Team-et 2008-ban alapította névadója és edzője Debreczeni Dezső V danos mester, aki 2017-ben újabb világbajnoki címmel gazdagodva, immár 8-szoros egyéni Világ és 8-szoros egyéni Európa bajnok, profi világbajnok kickboxerként a mai napig a világ legeredményesebb sportolója ebben a sportágban.  

A Debreczeni Team nevét, csapatzászlaját és piros versenyruháját Magyarországon és egész Európán kívül immár a világ több országában ismerik és tisztelik, hiszen számos hazai és nemzetközi versenyen lépnek tatamira.

Az egyesület sportolói a kick-box legelegánsabb ágát, a pointfighting-ot választották sportjuknak. Itt nem csupán a fizikai felkészültség , de a technika, a fegyelem, a koncentráció, az önuralom és a gyorsaság is elengedhetetlenül fontosak. Ezek a gyerekek, fiatalok igazi kitartó, fegyelmezett sportolók, tanulmányaikban élen járnak, iskoláik, közösségeik megbecsült tagjai.

A csapat 2017-ben óriási eredményeket ért el, hiszen a Macedón fővárosba, Szkopjéba megrendezére került utánpótlás Európa Bajnokságon 5 arany, 3 ezüst és 3 bronzérmet szereztek az egyéni versenyszámokban, illetve a csapatküzdelmekben is remekeltek, az öt fős junior csapatból, négy békéscsabai harcos kapott bizalmat a válogatott edzőtől amit meg is háláltak és aranyérmet nyertek. Örülhettünk A cadet I. es csapat ezüstérmének is mivel ott is érdekeltek voltunk egy versenyzővel.

A korábban kisiskolásként a mester keze alá került fiatalok közül hárman, immár felnőtt válogatottként léphettek a tatamikra a 2017-es Budapesten megrendezett felnőtt Világbajnokságon ahol Bálint Zoltán megszerezte saját és a csapat első felnőtt Világbajnoki érmét.

Az eredmények önmagukért beszélnek (lásd Eredmények menüpont): számos Európa- és Országos bajnoki cím mellett, több Világbajnoki eredménnyel is büszkélkedhetnek harcosaink.

Ezeket a sikerek a sportolók és edzőik nem érhették volna el segítség, támogatás nélkül!

Köszönjük a több éves támogatást a Békéscsabai Lakótelepi SE-nek, Békéscsaba Megyei Jogú Városnak és Önkormányzatának és mindazon képviselőknek, akik az egyesületünk, csapatunk mellett állnak.

Köszönjük Gregor László Mesternek azt, hogy megvetette Békés Megyében ennek a sportnak az alapjait, hogy számos nagy tehetséget nevelt már fel, és hogy a mai napig lelke- mozgatója- segítője a kick-boxnak és csapatunknak!

Köszönjük a támogatást és a segítséget: A Békéscsabai Lakótelepi SE-nek és vezetőjének Lovas Istvánnak

Külön köszönjük Haba József és Rétlaki Renáta segédedzőknek kiemelkedő, támogató munkájukat!  Nagy öröm, hogy 15 ezelőtt kezdőként induló sportoló, Hidvégi Nándor, a csapat első felnőtt válogatott versenyzője most segédedzőként támogatja a fiatalok munkáját.

Köszönjük minden cégnek, vállalkozásnak, iskolának, magánszemélynek, aki ezidáig akár a csapatot, akár egy-egy sportolónkat bármilyen formában támogatta!
Köszönjük sportolóink szüleinek, hogy időt-, energiát- és pénzt nem sajnálva biztosítják gyermekük számára sportolás és versenyzés lehetőségét!
Köszönjük a harcosoknak, hogy szabadidejük igen jelentős részét áldozzák fel a sport és a kick-box oltárán!
Végül, de nem utolsósorban köszönjük Önnek, kedves látogatónk, hogy kíváncsi volt ránk!

Reméljük, egyszer még akár harcos-, akár szülő-, akár támogatóink között köszönthetjük Önt…