Friss hírek

Békéscsabai Lakótelepi SE, Debreczeni Team

Kövesd a Békéscsabai Lakótelepi SE , Debreczeni Team hivatalos oldalát, hogy időben értesülj a csapattal kapcsolatos hírekről, információkról, eredményekről és érdekességekről! A Debreczeni Team békés megyei harcosok közössége. A csapat névadója és edzője Debreczeni Dezső V. dan-os mester, aki 7-szeres Világ- és 8-szoros Európa Bajnok kickboxerként a mai napig a világ legeredményesebb sportolója ebben a sportágban. Segédedzőnk Rétlaki Renáta I. Dan-os Mester, aki 2016-ban csatlakozott Csapatunkhoz. A csapat tagjai, a Mester tanítványai a Békéscsabai Lakótelepi SE sportolói. Sportolónik a kick-box talán legelegánsabb ágát, a pointfighting-ot (semi-contact-ot) művelik. Ez a sportág a technikai- és fizikai felkészültség mellett, a legnagyobb fokú koncentrációt és gyorsaságot igényli. A Debreczeni Team harcosai nem forrófejű utcagyerekek, vagy „balhés” fiatalok. Higgadt, fegyelmezett sportolók, akik tisztában vannak azzal, hogy mit tudnak és mit szabad ezzel kezdeni. Jórészük jól tanul, iskoláikban megbecsült diákok, egyéb közösségeikben kedvelt emberek. Az elmúlt években mind Magyarországon, mind Európában egyre többen ismerték meg a Debreczeni Team nevét. A pointfighting világában elterjedt, hogy a piros-fehéreket érdemes komolyan venni, a csapat neve egyfajta fogalommá lett. Csapatzászlónk szinte minden magyarországi versenyen megjelenik, és Európa számos városában is megfordultunk már. Eredményeink magukért beszélnek: több Világ-, Európa- és Országos Bajnokunk, korosztályos válogatottunk, kupagyőztesünk van (www.debreczeniteam.com/hu/eredmenyek). Legfőbb támogatónk Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata. Szarvas Péter Polgármester Úr és a város vezetése a csapat mellett áll, támogatásuk elengedhetetlen a folyamatos és eredményes működésünkhöz. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, aki az elmúlt években segítették munkánkat, akik nélkül sem a csapat egésze, sem sportolóink nem tarthatnának ott, ahová sikerült eljutnunk. Külön köszönjük: Shihan Gregor László Mesternek azt, hogy megvetette Békés Megyében ennek a sportnak az alapjait, számos nagy tehetséget nevelt már fel, és hogy a mai napig lelke- mozgatója- segítője a kick-boxnak és csapatunknak! A Békéscsabai Lakótelepi SE-nek és vezetőjének Lovas Istvánnak. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának és Szarvas Péter Polgármester Úrnak Köszönjük minden cégnek, vállalkozásnak, magánszemélynek, aki ezidáig akár a csapatot, akár egy-egy sportolónkat bármilyen formában is támogatta! Köszönjük sportolóink szüleinek, hogy időt-, energiát- és pénzt nem sajnálva biztosítják gyermekük számára sportolás és versenyzés lehetőségét! További információ: www.debreczeniteam.com
Békéscsabai Lakótelepi SE, Debreczeni Team
Békéscsabai Lakótelepi SE, Debreczeni Team
Remekül sikerült csapatunk számára a Tarjánban megrendezett Országos Bajnokság amiről a Békés Megyei Hírlap valamint a Beol.hu is beszámolt!🥊🥋❤

#HAJRÁDEBRECZENITEAM
#DT
Békéscsabai Lakótelepi SE, Debreczeni Team
Békéscsabai Lakótelepi SE, Debreczeni Team
16 csillogó érem Törökországból.

Május 12-15. között került megrendezésre Isztambulban a Turkish Open World Cup.

A világversenyre 44 ország 106 egyesületének 2648 versenyzője több szabályrendszerben összesen 3203 nevezést adott le.
A rangos versenyhez méltóan a rendezők mindent megtettek a színvonalas lebonyolításért. 3 napon keresztül, 14 tatamin és 10 ringben folytak a selejtező, majd a döntő mérkőzések.
A Debreceni Team csapatát 10 versenyző képviselte, akik kiemelkedő teljesítményükkel újabb elismeréseket harcoltak ki csapatuk és Békéscsaba számára. Kimagaslóan teljesített és a dobogó legfelső fokára kétszer is felállhatott Debreczeni Frida és Matuska Máté. Aranyérmesek lettek még Jancsó Lili és Viczián Dániel aki kiemelkedő teljesítményével és a versenyen nyújtott segédedzői tevékenységével bizonyította a csapatunk erejét és összetartozását. 10 fős küldöttségünk összesen 6 arany, 4 ezüst és 6 bronz éremmel zárta a világkupát.

Gratulálunk minden versenyzőnek az elért szép eredményekhez.

Eredmények:
Debreczeni Frida -32 kg 🏆🥇-37 kg 🏆🥇
Matuska Máté -42 kg 🥉- 47 kg 🏆🥇
LC - 42 kg 🏆🥇
Viczián Dániel -63 kg 🏆🥇 -69 kg 🥈
Jancsó Lili +47 kg 🏆🥇
Petró Lili - 50 kg 🥉 - 55 kg 🥈
Gyeraj Ákos LC- 47 kg 🥉
Szekeres Flóra -37 kg 🥈 -32 kg 🥉
Szikora Bence -32 kg 🥈 -37 kg 🥉
Petró Laura -32 kg 🥉

#HAJRÁDEBRECZENITEAM
#DT
http://www.debreczeniteam.com/

M.M
Békéscsabai Lakótelepi SE, Debreczeni Team
Békéscsabai Lakótelepi SE, Debreczeni Team
A Civil Szervezetek Szövetsége Május 1-én a békéscsabai Szent István téren tartotta meg a XXI. Civil Kulturális Börze elnevezésű rendezvényét. Az egész napos közösségépítő rendezvényen a szervezők úgy állították össze a programokat, hogy kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra érdekes kikapcsolódási lehetőségeket és gondoskodtak, hogy a rendezvény résztvevői tartalmasan, jó hangulatban töltsék el ezt az ünnepi vasárnapot.
A rendezvényre egy bemutató erejéig meghívást kapott csapatunk is, aminek szívesen, nagy örömmel tettünk eleget. Debreczeni Dezső VI.Dan mester vezetésével a JALTE Debreczeni Team 10 tagja köztük utánpótlás világ és európa bajnok versenyzők mutatták be a kick-box alapjait, különböző küzdelmi technikákat, páros gyakorlatokat, és küzdelmeket. A közönség érdeklődve fogadta a látványos elemeket is tartalmazó bemutatót, amit a végén nagy tapssal jutalmaztak.

Köszönjük a meghívást a Civil Szervezetek Szövetségének. Örömünkre szolgál, hogy részesei lehettünk ennek a csodálatos napnak.

#DT
#HAJRÁDEBRECZENITEAM

http://www.debreczeniteam.com/

M.M
Békéscsabai Lakótelepi SE, Debreczeni Team
Békéscsabai Lakótelepi SE, Debreczeni Team
A Békés Megyei Hírlap is beszámolt a hétvégi sikereinkről.
Szép volt Debreczeni Team!🥊❤
Mindenkinek gratulálunk!
#DT
#HAJRÁDEBRECZENITEAM