Az év utolsó kick-box érmei Bulgáriából kerültek Békéscsabára!
December 17-18 között rendezték meg Bulgáriában a Plovdiv Open Christmas Tournament 2022 utánpótlás kick-box versenyt, ahova a Debreczeni Team csapata is meghívást kapott. A nagy távolság ellenére is jó néhány versenyző jelezte, hogy szeretné megmérettetni magát a bolgár mezőnyben. A verseny bár nemzetközi de az időpont választása miatt zömében a bolgár csapatok nevezései uralták a mezőnyt, amit a szakmai vezetés cseppet sem bánt, hiszen nem titkoltan ezzel a céllal vállalta csapatunk a kiutazást. Mégpedig annak apropóján, hogy az utóbbi néhány évben a Bulgáriában, nagy létszámmal működő kick-box csapatok, jól felkészített rutinos versenyzőkkel nagyon jó eredményeket érnek el a nemzetközi versenyeken. Mi sem bizonyítja jobban, mint az októberi Utánpótlás Kick-Box Világbajnokság, ahol az összesített eredménytáblán az első helyet sikerült megszerezniük Magyarország előtt. A várakozásoknak megfelelően, nagyon értékes küzdelmeket vívtak versenyzőink a szűkre szabott mezőnyben, ami jó tapasztalatszerzési és felkészülési lehetőséget biztosított a 2023-as versenyszezonra. A barátságosnak mondható küzdelmek során több Világbajnoki első és második helyezettel küzdhettek meg versenyzőink, esetenként új taktikát is kipróbálva amikkel sokszor meglepték magabiztos ellenfeleiket….
A kiegyenlített küzdelmek során csapatunk point-fighting szabályrendszerben 12 arany 8 ezüst és 11 bronzéremmel térhetett haza.
A csapatunkból a legfényesebb érmeket Debreczeni Lilla, Debreczeni Frida, Jancsó Lili, Petró Bálint, Szikora Gergő, Szikora Bence és Viczián Dániel gyüjtötték.
Köszönjük a nagyon jó szervezést, vendéglátást és a sok segítséget a szervező Star Team csapatnak és vezetőjüknek Ivan Georgiev -nek.
Köszönjük a versenyen nyújtott segítséget Viczián Dánielnek, Malatyinszki Bendegúznak, Petró Lilinek és Csüllög Dorinának!
Eredmények:
Malatyinszki Bendegúz 🥈🥈
Viczián Dániel 🏆🥉🥉🥉
Petró Lili 🥉🥉
Csüllög Dorina 🥈🥉
Csiernyik Zsombor 🥉
Matuska Máté 🥉🥉
Petró Bálint 🏆🥈
Szikora Bence 🏆🥈
Jancsó Lili 🏆🏆🏆
Fördős Jázmin 🥈
Debreczeni Frida 🏆🏆🥈
Petró Laura 🥈
Stír István 🥈🥉
Szikora Gergő 🏆🏆
Debreczeni Lilla 🏆🏆
Fotó galéria: