Négy felnőtt magyar bajnoki címet hoztak Békéscsabára kick-boxosaink.
Szeptember 9-én Szombathelyen rendezték meg a FELNŐTT ÉS MASTERS TATAMI OB 2023 versenyt ahol az ország 21 csapatának 110 versenyzője összesen 190 nevezést adott le. A rendező Controll SE ismét színvonalas szervezéssel várta az ország minden részéről érkező versenyzőket.
Az ELTE SEK sportcsarnokban mindhárom tatamis küzdelmi szabályrendszerben országos bajnokokat avattak, amiből csapatunk versenyzői sem maradtak ki.
A szabályok lehetőséget adnak, hogy a felnőtt versenyen junior korú versenyzők is nevezhetnek így Opauszki Dávid, Viczián Dániel és Leszkó Kitti mellet Csiernyik Zsombor és Pertró Lili is tatamira lépett.
A rangos kvalifikációs versenyről a Debreczeni Team csapata összesen 3 felnőtt bajnoki címmel két bronzérmmel és Debreczeni Dezső mesternek köszönhetően egy Master Class kategóriában szerzett aranyéremmel térhetettek haza.
A magyar bajnoki cím megszerzésével a korábban kvalifikált Viczián Viviennel együtt, versenyzőink lehetőséget kaptak, hogy képviseljék hazánkat a novemberben Portugáliában megrendezésre kerülő felnőtt kick-box Világbajnokságon.
Eredmények:
Opauszki Dávid PF-94 Kg🏆🥇
Viczián Dániel PF-63Kg🏆🥇
Leszkó Kitti PF–50Kg🥉
Csiernyik Zsombor PF-57Kg 🥉
Petró Lili PF-50Kg🏆🥇
Debreczeni Dezső PF–74Kg🏆🥇
Gratulálunk az elért eredményekhez!
Köszönjük a versenyen nyújtott segítséget Malatyinszki Bendegúznak!
🥊❤🥋🍀🇭🇺
M.M
+5