Már az Országos Bajnokságra hangoltak a Debreczeni Team versenyzői!
Május 13-án Nádudvaron került megrendezésre a VII. Nádudvari Gasztro Kupa Nyílt Kick-box Verseny. A verseny célja a kezdő versenyzők versenyzési lehetőségének biztosítása, valamint lehetőséget biztosítani a haladó versenyzők pontszerző versenyekre való felkészüléséhez. Így élve a lehetőséggel és elfogadva a meghívást a Debreczeni Team csapata is főleg a kezdő versenyzői keretével képviselte magát a már hagyományosan minden évben megrendezett színvonalas versenyen. Természetesen így két héttel az Utánpótlás Kick-box Országos Bajnokság előtt a verseny jó alkalmat biztosított a várható mezőny szondázására is. A házigazda Rácz Kickboxing Team most is mint mindig kitett magáért. A versenyt a jó helyválasztás mellett egy nagyon jó pontos szervezés és kedves, figyelmes vendéglátás jellemezte, amit ezúton is köszönünk sportbarátainknak.
A megmérettetésen az összes tatamis szabályrendszerben, minden korcsoport lehetőséget kapott a küzdelemre így 32 egyesület 247 versenyzője több szabályrendszerben összesen 394 nevezést adott le. Ebből a József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület Point-fighting csoportja több szabájrendszerben összesen 31 nevezéssel vett részt a versenyen. A csapat nagy része kezdő sőt több első versenyes fiatal harcosból állt de természetesen idősebb rutinos versenyzők is elkísérték a csapatot akik Debreczeni Dezső VI.Dan vezetőedző irányításával küzdöttek meg a helyezésekért.
A békéscsabaiak izgalmas, nem ritkán szoros küzdelmeket vívtak a pástokon.
A verseny végére csapatunk összesen 14 arany, 6 ezüst és 11 bronzéremmel térhetett haza az emlékezetes versenyről.
Az aranyérmek gyűjtésében nagy szerepet vállalt Malatyinszki Bendegúz aki két szabályrendszerben sem talált legyőzőre.
Köszönjük a felkészítést Haba József IV.Dan és Opauszki Dávid I.Dan mestereknek. Köszönjük a versenyen nyújtott segítséget Malatyinszki Bendegúznak.
Eredmények:
Békési Bencel🥉
Peregi Botond🥇🏆
Jantyik Ákos🥉
Nátor Dániel🥉
Ambrus Gyula Sebestyén🥉
Pécsi Alex🥉
Tóth Kevin🥇🏆
Hugyecz Donát🥇🏆
Szűcs Máté🥈
Farkas Bianka🥈🥉
Jancsó Csenge🥇🏆
Nátor Petra🥈
Debreczeni Lilla🥇🏆
Fazekas Kinga🥉
Gróf Nimród Attila🥉
Peregi Zétény🥇🏆🥉
Nagy Goron Máté🥇🏆
Born Henrik🥈
Szvarnasz Janisz🥇🏆
Stír István🥈
Szűcs Levente🥉
Tóth Izabella🥇🏆
Kovács Benjamin🥉
Matuska Máté🥇🏆
Gyeraj Ákos🥇🏆🥈
Szák Péter🥇🏆
Malatyinszki Bendegúz🥇🏆🥇🏆
M.M