18 érem a festői Tirol fővárosából!
Három év kihagyás után, március 17-19 között rendezték meg a kick-box világkupa sorozat idei első versenyét az Austrian Classic World Cup-ot a hófedte csúcsokkal körbevett ausztriai Innsbruck-ban.
A három napos színvonalasan megrendezett rangos verseny a kényszerszünet ellenére nagy érdeklődésre tartott számot, hiszen nem kevesebb mint 34 ország 236 egyesületének 1337 versenyzője összesen 2214 nevezést adott le.
A Debreczeni Team 39 versenyzővel képviselte magát akik az első két versenynapon a point-fighting szabályrendszerben méretették meg magukat. Az pénteki versenynapon a gyakorló és a csapatküzdelmek zajlottak, ahol a kezdő versenyzőkkel együtt a 4 korosztályos és egy felnőtt csapatunk is a dobogón végzett.
A szombati versenynap már a hazai és világranglista pontok megszerzéséről szólt, ahol nagylétszámú, jól felkészült erős mezőnnyel szemben kellett megküzdeni a dobogóhoz vezető úton. A legeredményesebb versenyzőink egyike Jancsó Lili lett, aki saját kategóriájában aranyérmet tudott szerezni valamint Petró Lili és Debreczeni Frida akiknek a nagy küzdelem ellenére, csak egy “kicsin” múlott, hogy lecsúsztak a dobogó legfelső fokáról.
A hosszúra nyúlt szombati versenynap végére a csapat összesen 4 arany 4 ezüst és 10 bronzéremmel boldogan búcsúzott az olimpiai várostól.
Eredményeink:
Jancsó Lili 🏆
Debreczeni Frida 🥈🥉
Petró Lili 🥈
Petró Bálint 🥉
Szűcs Levente 🥉
Tóth Kevin 🥉
Felnőtt férfi csapat 🥉
Opauszki Dávid, Viczián Dániel, Malatyinszki Bendegúz, Csiernyik Zsombor
C2 fiú csapat 🥉
Matuska Máté, Szák Péter, Gyeraj Ákos, Petró Bálint
C2 lány csapat 🥈
Debreczeni Frida, Jancsó Lili, Szabó Szófia, Fördős Jázmin
C1 fiú csapat 🥈
Born Henrik, Stír István, Szvarnasz Janisz, Szűcs Levente
C1 lány csapat 🥉
Debreczeni Lilla, Nátor Petra, Petró Laura, Koczka Kata
Beginers kategória:
Kovács Benjamin 🏆
Tóth Izabella 🏆
Szvarnasz Janisz 🏆
Bánfi Bence🥉
Gróf Nimród Attila 🥉
Koczka Kata 🥉
Köszönjük a versenyen nyújtott segítséget:
Opauszki Dávidnak, Viczián Dánielnek, Malatyinszki Bendegúznak, Leszkó Kittinek, Viczián Viviennek, Petró Lilinek, Pántya Rékának.
Köszönjük a fotókat Koczka Andrásnak és Csüllög Dorinának.
Köszönjük mindenkinek a szurkolást!
M.M